Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам нжда от съвет отностно козметичен проблем на Alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам нжда от съвет отностно козметичен проблем на Alfa 147

Напоследък ми се случват много нелепи неща Ето го и поредното онзи ден отивам да зареждам колата на бензиностанцията отивам да плащам и като се върна какво да видя този който ми зарежда колата ми е счупил капака този капак който като отвориш се намира капачката на резервоара качил съм и снимка за да мога да го обясня по лесно този капак нали като се отваря щрака и като се затваря също щрака да ама при мен вече нещрака и ... капака вече неможе да се затваря за тези който имат такава кола знаят че на самото купе има едно пласмасово за което се захваща капака като се отваря и затваря е едната пластмаска се е счупила и сега незнам какво да правя и как да го оправя има варянт да го сваля и да го побългаря но незнам дали воубще ще стане нещо а надали се продава такъв механизъм да си купя нов и да го сменя моля за съвет накой ако се е сблъсквал с подобен проблем или ако има идея как да го оправя. Благодаря предварително ето и снимката:

Last edited by Forza; d.m.y г., 12:47.

Първоначално публикувано от Forza Покажи съобщение
    Напоследък ми се случват много нелепи неща Ето го и поредното онзи ден отивам да зареждам колата на бензиностанцията отивам да плащам и като се върна какво да видя този който ми зарежда колата ми е счупил капака този капак който като отвориш се намира капачката на резервоара качил съм и снимка за да мога да го обясня по лесно този капак нали като се отваря щрака и като се затваря също щрака да ама при мен вече нещрака и ... капака вече неможе да се затваря за тези който имат такава кола знаят че на самото купе има едно пласмасово за което се захваща капака като се отваря и затваря е едната пластмаска се е счупила и сега незнам какво да правя и как да го оправя има варянт да го сваля и да го побългаря но незнам дали воубще ще стане нещо а надали се продава такъв механизъм да си купя нов и да го сменя моля за съвет накой ако се е сблъсквал с подобен проблем или ако има идея как да го оправя. Благодаря предварително ето и снимката:

Плстмасова заварка си мисля, че ше те оправи тебе баце
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Опитах и този варянт отидох при човек който се занимава с това само че няма варянт тъй като е много деликатно мястото и работното поле е много малко няма как да се бръкне там да се запои

Comment

Ако му лепнеш тъй наречения течен метал?Това е едно лепило което е като пластелен и бързо се втърдява, може да се моделира, пили, залепва добре и същевременно е много здраво
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Ако му лепнеш тъй наречения течен метал?Това е едно лепило което е като пластелен и бързо се втърдява, може да се моделира, пили, залепва добре и същевременно е много здраво

Виж за това незнаех че съществува струва ми се добра идеята да опитам с него можеш ли да ми кажеш някъква марка има ли това лепило как точно се нарича благодаря.

Comment

Виж за това незнаех че съществува струва ми се добра идеята да опитам с него можеш ли да ми кажеш някъква марка има ли това лепило как точно се нарича благодаря.
            Марката е Бизон виждал съм го в Бриколаж
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
              Марката е Бизон виждал съм го в Бриколаж
              Да, в Бриколаж, може и в Практикер, въобще по поголеми магазини за такива неща, в една пласмасова кутийка, зеленикаво, като къс кремвирш, а отвътре е бяло /като пълнеж/.УВито е със прозрачно фолио, като се отвие, решеш парче, колкото ти трябва и мачкаш, по този начин се смества и след това се втърдява, на цвят е като светла глина, то си има инструкция..
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Благодаря за съветите мисля да опитам с Бизона после ще информирам тук какво е станало

Comment

Working...
                X